OFFICIEEL: Björn Vleminckx keert terug naar België

OFFICIEEL Björn Vleminckx keert terug naar België

Björn Vleminckx droeg van 2011 tot 2013 het shirt van Club Brugge en vond in 46 wedstrijden 9 keer de weg naar doel. Na passages in Turkije – bij Gençlerbirliği, Kayseri Erciyesspor en Göztepe Izmir – zal de 30-jarige spits echter terugkeren naar de Jupiler Pro League.

Vleminckx was einde contract bij Göztepe Izmir en mocht dus uitkijken naar een nieuwe club. Voor Antwerp hét signaal om contact op te nemen met de ex-spits van Club Brugge.

De bonkige aanvaller tekende een contract voor 2 seizoenen op de Bosuil. “Met de komst van Björn sluit Royal Antwerp FC meteen de inkomende transferactiviteiten af”, klinkt het op de officiële website van The Great Old.

30 augustus 2016 10:00 -

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.