OFFICIEEL: Castillo wordt opnieuw uitgeleend

OFFICIEEL Castillo wordt opnieuw uitgeleend

04 augustus 2016 14:00 - Na mislukte uitleenbeurten aan Mainz 05 en Frosinone Calcio vond Nicolas Castillo zijn beste vorm terug bij ex-ploeg Universidad Católica. De 23-jarige aanvaller scoorde 11 keer voor de Chilenen en was bijgevolg cruciaal in het binnenhalen van de titel. 

Desondanks heeft Castillo geen toekomst meer bij Blauw-Zwart. Een transfer leek dan ook in de maak, zeker toen zijn naam gelinkt werd aan aan onder meer Sevilla, Atalanta, Santos en Cruz Azul. Laatstgenoemde club leek hem uiteindelijk binnen te halen, maar de jonge aanvaller en zijn entourage besloten plots om hun zinnen op een terugkeer naar Europa te zetten.

Zoals je woensdag al op BlauwZwartFans kon lezen, zal Castillo opnieuw uitgeleend worden aan Universidad Católica. Dat nieuws werd intussen bevestigd door de officiële kanalen van de Chileense club.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.