OFFICIEEL: Club Brugge plukt doelman bij Standard weg

OFFICIEEL Club Brugge plukt doelman bij Standard weg

02 augustus 2016 13:59 - Club Brugge beschikt met Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese en Jens Teunckens over drie goeie doelmannen. Desondanks bleek de honger naar een nieuwe goalie nog altijd niet gestild bij Blauw-Zwart. 

Club hield het langs inkomende zijde relatief rustig tijdens de huidige zomermercato: Tomas Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe zijn – op enkele jongelingen na – de enige nieuwelingen in Jan Breydel. Intussen kan daar echter een nieuwe naam aan toegevoegd worden.

Lucas Alfieri ruilt het shirt van Standard in voor dat van Club Brugge. Hij kwam afgelopen seizoen uit voor de U19 van Standard. Alfieri kondigde zijn transfer zelf aan via zijn officiële Twitter- en Instagram-account. Normaal gesproken vormt hij in eerste instantie een versterking voor de beloften van Blauw-Zwart.

New club , new challenge ⚫️🔵

Een foto die is geplaatst door Alfieri Lucas (@lucas0398) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.