OFFICIEEL: Mehdi Carcela weigert aanbieding Club Brugge en trekt naar Spanje

OFFICIEEL Mehdi Carcela weigert aanbieding Club Brugge en trekt naar Spanje

31 augustus 2016 22:40 - Club Brugge ging door de langdurige afwezigheid van Lior Refaelov nog op zoek naar een flankaanvaller, maar die lijkt er niet meer te komen. Topdoelwit Mehdi Carcela is immers officieel voorgesteld bij Granada.

Blauw-Zwart stond dicht bij een akkoord met Carcela, maar de 27-jarige Marokkaan moest Michel Preud’homme & co uiteindelijk toch teleurstellen. Granada heeft de komst van de Benfica-speler immers officieel aangekondigd via Twitter.

Vooral de vader van de vleugelspits, Francisco Carcela, zou een belangrijke rol gespeeld hebben bij het afspringen van de transfer. Hij gaf de voorkeur aan een Spaans avontuur en zijn zoon volgde hem daar uiteindelijk ook in.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.