OFFICIEEL: Odjidja heeft transfer beet en wordt de best betaalde speler in de competitie

'Odjidja heeft transfer beet en wordt de best betaalde speler in de competitie'

05 augustus 2016 02:00 - Vadis Odjidja verzamelde in drie seizoenen slechts 372 speelminuten in het eerste elftal van Norwich City. Een erg magere balans, ook al werd hij tussendoor nog enkele maanden uitgeleend aan Rotherham United. Een transfer lijkt voor de ex-middenvelder van Club Brugge dan ook in de maak.

Zoals je vorige maand al kon lezen op BlauwZwartFans, is er een opvallende transfer in de maak voor Odjidja. Volgens HLN tekent de 27-jarige Ghanese Belg vandaag een contract voor twee jaar bij Legia Warschau. Daar maakt hij kans op de Champions League en zal hij van Besnik Hasi ongetwijfeld het nodige vertrouwen krijgen. Iets wat hij in de voorbije seizoen niet kreeg.

De overstap naar de Poolse landskampioen zal Odjidja hoe dan ook geen windeieren leggen. Volgens Przegląd Sportowy wordt hij namelijk de best betaalde speler in de Poolse competitie. Eerder versterkte Hasi zich al met Thibault Moulin en Steeven Langil van Waasland-Beveren.

UPDATE (18.45u) –> Transfer is officieel afgerond

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.