OFFICIEEL: Ryan Donk heeft nieuwe club beet

OFFICIEEL Ryan Donk heeft nieuwe club beet

31 augustus 2016 15:29 - Ryan Donk, die van 2009 tot 2013 voor Club Brugge uitkwam, trok in januari voor 2,5 miljoen euro naar Galatasaray. De 30-jarige Nederlander kon ondanks zijn riante jaarsalaris van 1,5 miljoen euro nog niet overtuigen bij de Turken en mocht dan ook uitkijken naar een nieuwe uitdaging. 

Die vindt Donk bij het Spaanse Real Betis, waar hij op huurbasis naartoe trekt. “De keuze voor Betis is vanwege kans op speeltijd”, vertelt Donks zaakwaarnemer Winny Haatrecht aan De Telegraaf. “Bij Galatasaray is de kans daarop kleiner.”

Galatasaray leent Donk voor één jaar uit en ging ermee akkoord om een aankoopoptie in zijn vernieuwde verbintenis te laten opnemen. In Spanje hoopt de ex-speler van Blauw-Zwart zich opnieuw in de kijker te spelen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.