Opvallende aanwezige tijdens Club – Lokeren

Opvallende aanwezige tijdens Club - Lokeren

14 augustus 2016 20:15 - Club Brugge won zondagavond zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Lior Refaelov tekende na een lichte strafschopfout op José Izquierdo met een panenka voor het enige doelpunt van de match.

Thomas Meunier, die deze zomer naar PSG verkaste, kwam in Jan Breydel supporteren voor zijn ex-ploegmaats. De 24-jarige rechtsachter werd geflankeerd door vriendin Deborah Panzokou en zijn schattig zoontje Landrys.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.