Pakt Club Brugge in extremis nog uit met talentvolle middenvelder?

Pakt Club Brugge in extremis nog uit met talentvolle middenvelder

30 augustus 2016 13:00 - Het einde van de zomermercato nadert met rasse schreden en het is stilaan het moment voor Club Brugge als het nog wil uitpakken met een opportuniteit. Naast de concrete interesse in Mehdi Carcela versterkt Blauw-Zwart zich mogelijk ook nog met een verdedigende middenvelder.

Volgens Allnigeriasoccer is Club Brugge erg geïnteresseerd in Azubuike Okechukwu, die indruk maakte tijdens de voorbije Olympische Spelen in Rio. De 19-jarige middenvelder pakte brons met Nigeria.

Okechukwu komt momenteel uit voor de Turkse tweedeklasser Yeni Malatyaspor, waar hij één van de absolute sterkhouders is. Hij heeft nog een contract tot 2018, maar hoopt dat hij mag vertrekken. Ook het Oostenrijkse Rapid Wien hengelt naar de diensten van de talentvolle Nigeriaan.

Maak kennis met Azubuike Okechukwu

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.