Preud’homme gaat dieper in op transferplannen: “Geen 9 miljoen”

Hij is nooit helemaal de transfer van Preud'homme geweest

27 augustus 2016 10:30 - Club Brugge trok deze zomer met Tomas Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe tot nu toe drie nieuwe spelers aan. Daar leek het bij te blijven, maar door het uitvallen van Lior Refaelov en José Izquierdo, mogen we de komende dagen misschien toch nog een nieuwkomer verwachten.

In Het Laatste Nieuws gaat Michel Preud’homme dieper in op de plannen. “We hebben wel geen 19,5 miljoen, ook geen 15 miljoen en zelfs geen 9 miljoen euro om uit te geven. Zoals die kleine ploeg uit Engeland…” verwijst hij lachend naar Champions League-tegenstander Leicester City.

“Het moet iemand zijn die een directe meerwaarde kan bieden. Of ik bij de terugkeer van Izquierdo en Rafa geen te grote kern vrees? Neen, want we hebben dan wel veel goede spelers, maar niet zo’n grote kern. En als we willen strijden op alle fronten, hebben we dat nodig. Anders ga je op een bepaald moment niet meer kunnen strijden.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.