Preud’homme geeft zijn mening over nieuwe bondscoach Rode Duivels

Preud'homme geeft zijn mening over de nieuwe bondscoach van de Rode Duivels

04 augustus 2016 13:00 - Woensdagavond kwam de KBVB plots met het nieuws dat Roberto Martínez aangesteld werd als trainer van de Rode Duivels. Michel Preud’homme was voor velen dé ideale kandidaat, maar de Luikenaar bedankte. Vandaag gaf de trainer van Club Brugge uitleg bij zijn beslissing en reageerde hij op de keuze voor Martínez.

“Uit vaderlandsliefde was een duobaan misschien mooi op papier, maar het is niet logisch, niet houdbaar”, vertelt Preud’homme via de officiële kanalen van Blauw-Zwart. De 57-jarige trainer dacht wel na over het aanbod, maar vond het al bij al geen goed idee. Zeker niet omdat hij eerder nog twijfelde om een sabbatjaar in te lassen.

Preud’homme reageerde tot slot ook nog kort over de keuze voor de ex-trainer van Swansea City, Wigan en Everton. “Ik ken Martinez niet, maar ik ben zeker dat de bond een weloverwogen keuze gemaakt heeft. We moeten vertrouwen geven!”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.