Preud’homme nam zijn spelers deze week flink onder handen

Hij is nooit helemaal de transfer van Preud'homme geweest

13 augustus 2016 03:01 - Club Brugge leed vorige week vrijdag in Oostende al zijn eerste nederlaag van het seizoen en dat heeft iedereen in het Jan Breydelstadion wakkergeschud uit de titelroes. Michel Preud’homme nam zijn spelers deze week dan ook flink onder handen.

“Begin deze week was de debriefing voor het eerst sinds een tijdje heel uitgebreid”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. “De puntjes op de i zetten is een groot woord, maar we moeten er toch over waken dat we het niet te makkelijk opnemen.”

Preud’homme wil dus absoluut vermijden dat zijn ploeg dit seizoen op zijn lauweren gaat rusten. “Als het goed gaat, is het logisch dat de concentratie soms minder groot is. En daarom hebben we de match van vorige week in al zijn facetten onder de loep genomen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.