Preud’homme neemt debutant op in selectie voor Standard

JPL-smaakmaker bekent Preud'homme heeft me ontdekt en gelanceerd

27 augustus 2016 18:30 - Bijna exact een jaar nadat Club Brugge in een zinderende topper Standard met 7-1 in de pan hakte, keren de Rouches nog eens terug naar het Jan Breydelstadion. Of het scenario van vorig seizoen zich zal herhalen, valt nog af te wachten. Na de nederlaag in Kortrijk verwacht Michel Preud’homme alvast een gemotiveerd elftal aan de aftrap.

De coach kreeg wel slecht nieuws over Boli Bolingoli. De blessure van de flankspeler, die de voorbije wedstrijden de vervanger van Izquierdo was, werd vandaag een laatste keer geëvalueerd. Het verdict bleek uiteindelijk negatief en Bolingoli maakt dan ook geen deel uit van de wedstrijdselectie.

Wie er daarentegen wel bij is, is Tomas Pina. De Spanjaard heeft zijn wederoptreden bij de beloften klaarblijkelijk goed verteerd en kan zondag zijn allereerste speelminuten in het Jan Breydel maken.

De selectie

Doelmannen: Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese

Verdedigers: Ricardo van Rhijn, Dion Cools, Bjorn Engels, Brandon Mechele, Benoît Poulain, Stefano Denswil, Laurens De Bock

Middenvelders: Timmy Simons, Claudemir, Tomás Pina, Ruud Vormer, Hans Vanaken

Aanvallers: Felipe Gedoz, Nikola Storm, Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Wesley Moraes, Anthony Limbombe

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.