Reviewcommissie heeft slecht nieuws voor Club Brugge

Reviewcommissie heeft slecht nieuws voor Club Brugge

29 augustus 2016 14:30 - Club Brugge geraakte zondagnamiddag niet verder dan een 2-2-gelijkspel tegen Standard. En – naast het mislopen van een driepunter – is er nog meer slecht nieuws voor Blauw-Zwart. 

Zo is er de blessure van Felipe Gedoz en heeft de Reviewcommissie maandag beslist om Laurens De Bock te laten vervolgen door het Bondsparket. De Brugse linksachter raakte even voor affluiten Isaac Mbenza, toen hij de bal probeerde af te schermen aan de cornervlag.

Yannick Ferrera reageerde achteraf furieus, want volgens hem was de 2-2 van Engels er nooit gekomen als scheidsrechter Bart Vertenten een fout had gefloten voor onderstaande overtreding van De Bock. Michel Preud’homme oordeelde dat het belichten van die specifieke fase “partijdigheid” is. De Bock – die ook geel kreeg tijdens de wedstrijd – riskeert een schorsing.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.