Scheidsrechter Club Brugge – Standard is bekend

Scheidsrechter Club Brugge - Standard is bekend

22 augustus 2016 17:00 - Zondagnamiddag wil Club Brugge de zwakke prestatie en bijgevolg 2-1 nederlaag tegen KV Kortrijk uitwissen. Maar dan moeten Michel Preud’homme en zijn manschappen wel voorbij Standard zien te geraken. 

Zowel Blauw-Zwart als de Rouches kenden een erg matige competitiestart. Club pakte 6 op 12, Standard 5 op 12. Het grote verschil is echter dat Preud’homme door zijn opgebouwde krediet sowieso niet ter discussie staat, terwijl de dagen van Yannick Ferrera geteld lijken…

Scheidsrechter Bart Vertenten wacht zondag de taak om het ongetwijfeld beladen duel tussen Club en Standard in goede banen te leiden. Ook de refs voor Anderlecht – Gent en Genk – Zulte Waregem zijn bekend.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.