Simons, Vanaken en Vossen geven hun eerste reactie op CL-loting

Simons, Vanaken en Vossen geven hun eerste reactie op CL-loting

25 augustus 2016 20:03 - Club Brugge heeft donderdagavond geen absolute topaffiche geloot in de Champions League, maar Groep G met Leicester City, FC Porto en Kopenhagen opent mogelijk wel perspectieven om Europees te overwinteren. Enkele Club-spelers gaven alvast hun visie.

Timmy Simons, Hans Vanaken en Jelle Vossen zijn de eerste drie Club-spelers waarvan er een reactie kon losgeweekt worden. Het drietal is al bij al tevreden met de loting voor Blauw-Zwart.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.