Topkeeper onder de indruk van Ryan: “Hij gaat er zeker komen”

Topkeeper onder de indruk van Ryan Hij gaat er zeker komen

06 augustus 2016 13:59 - Mathew Ryan ruilde afgelopen zomer het shirt van Club Brugge in voor dat van Valencia. De 24-jarige doelman moest er onder meer de blessure van eerste doelman Diego Alves opvangen, maar raakte zelf geblesseerd. Uiteindelijk vergaarde de Australiër in zijn eerste jaar bij Los Che slechts 720 speelminuten .

Ryan moest afgelopen seizoen 18 keer tevreden zijn met een plaatsje op de bank en kan dan ook niet over een geslaagd eerste seizoen spreken bij Valencia. Hij werd door AS zelfs opgenomen in het flopelftal van het jaar. De ex-doelman van Club Brugge werd meermaals gelinkt aan een vertrek, maar vertoeft momenteel nog altijd bij zijn Spaanse werkgever. Daar maakt hij in aanloop naar de start van de Primera División indruk.

Atlético Madrid-doelman Jan Oblak, die gezien wordt als één van de beste keepers ter wereld, gelooft alleszins in de kwaliteiten van Ryan. “Ik heb hem al enkele wedstrijden zien spelen en hij doet het erg goed. Hij is een uitstekende doelman, dus ik denk dat hij gewoon moet blijven verder werken. Ryan gaat er zeker komen”, aldus Oblak aan Goal.com.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.