‘Transferdoelwit Club Brugge op weg naar Roeselare’

Transferdoelwit Club Brugge op weg naar Roeselare

11 augustus 2016 00:15 - Club Brugge versterkte zich tijdens de huidige zomermercato met Tomas Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe. Daarnaast wil Blauw-Zwart met het oog op de Champions League graag nog een vervanger aantrekken voor de onervaren Jens Teunckens. 

Club ziet zowel in Wouter Biebauw (KV Oostende) als in Guillaume Hubert (Standard) het nodige potentieel om de concurrentiestrijd met Sébastien Bruzzese aan te gaan. Maar volgens HLN is de kans erg klein dat Biebauw naar Jan Breydel trekt. De ervaren keeper zou namelijk verregaande onderhandelingen voeren met Roeselare.

De 32-jarige doelman zou een avontuur bij de tweedeklasser verkiezen omdat hij zowel bij KV Oostende als bij Club Brugge geen uitzicht op speelgelegenheid heeft. Opvallend: dinsdag meldde Het Nieuwsblad nog dat Biebauw een niet onaardig contractvoorstel van Roeselare weigerde.

Hoe dan ook lijkt Hubert dichter bij een overgang naar Blauw-Zwart te staan dan Biebauw. De vraagprijs van de Rouches vormt momenteel wel nog een struikelblok voor Club. Bovendien liggen er ook nog enkele alternatieven op tafel.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.