Uitstekend nieuws uit de Brugse ziekenboeg

Uitstekend nieuws uit de Brugse ziekenboeg

09 augustus 2016 01:00 - Club Brugge kende de voorbije jaren heel wat blessureleed, maar is momenteel fitter dan ooit. Zeker nu er voor Michel Preud’homme dubbel goed nieuws is vanuit de Blauw-Zwarte ziekenboeg.

Zomeraanwinst Tomás Pina en Brandon Mechele konden maandag voor het eerst voluit met de groep meetrainen. Pina arriveerde met een knieblessure in Jan Breydel, maar volgens HLN is de 28-jarige Spanjaard intussen helemaal hersteld. Er wordt verwacht dat hij komende weken zijn debuut maakt voor Club Brugge.

Mechele scheurde zo’n maand geleden de ligamenten van zijn enkel in de oefenwedstrijd tegen Oudenaarde, maar is eveneens aan de beterhand. Op enkele kwaaltjes na (Simons, Izquierdo en Refaelov bleven maandag uit voorzorg binnen) is de Brugse ziekenboeg helemaal leeg, iets wat de voorbije jaren zelden het geval was.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.