Van der Elst voorspelt wissels bij Club Brugge: “Hij zal zondag starten”

Van der Elst voorspelt wissels bij Club Brugge Hij zal zondag starten

11 augustus 2016 13:00 - Club Brugge ging afgelopen vrijdag in de slotminuten onderuit tegen KV Oostende na een laat doelpunt van Yassine El Ghanassy. Blauw-Zwart speelde een teleurstellende partij en zal zich zondag tegen Sporting Lokeren moeten herpakken. Dat vindt ook Club-icoon Franky Van der Elst.

“Er waren te weinig mensen op niveau, en op die manier kwam er ook een collectief probleem tot stand. Voorin werd er weinig klaargemaakt en het ontbrak de aanvallers aan ideeën”, opent Van der Elst zijn betoog.

Volgens The Fox zal Michel Preud’homme zondag enkele wijzigingen doorvoeren in zijn basiself. “Van Rhijn heeft dinsdag in de gesloten oefenmatch (tegen Antalyaspor, nvdr) minuten kunnen maken, dus ik denk dat hij zondag wel zal starten. En ook Engels verwacht ik in de ploeg.”

Het schoentje knelde in de Versluys Arena echter vooral in het offensieve compartiment. “In de punt van de aanval denk ik dat Vossen het zal moeten afleggen tegen Diaby, of wie weet zelfs Wesley”, besluit Van der Elst tegenover Voetbalkrant.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.