Vanavond en komende weken géén Extra Time op tv

Vanavond en komende weken géén Extra Time op tv

01 augustus 2016 16:00 - Maandagavond stemmen voetballiefhebbers van de Jupiler Pro League steevast op Canvas af om Extra Time te bekijken. Het praatprogramma over het voorbije voetbalweekend zal echter even in de koelkast verdwijnen.

Fans van Extra Time zullen voorlopig even op hun honger blijven zitten. Pas op 29 augustus verschijnt het voetbalprogramma terug op de buis, samen met de start van het nieuwe televisieseizoen.

De reden daarvoor is eenvoudig. Vanaf vrijdag 5 augustus beginnen de Olympische Spelen, met als gevolg dat alle mankracht bij de VRT uitgaat naar dit grootschalige vierjaarlijkse sportevenement. Frank Raes, Filip Joos en hun gasten zullen vanavond de prima prestatie van Club Brugge op het veld van KV Mechelen dus niet onder de loep kunnen nemen…

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.