Vazquez wordt nu al naar de uitgang begeleid bij Cruz Azul

Vazquez wordt nu al naar de uitgang begeleid bij Cruz Azul

23 augustus 2016 14:01 - Vorige winter was Victor Vazquez vastberaden om Club Brugge te verlaten. De 29-jarige Spanjaard was naar eigen zeggen wat uitgekeken op de Belgische competitie en koos voor een lucratief avontuur bij Cruz Azul. Maar zijn overgang naar de Mexicaanse club blijkt geen onverdeeld succes.

Cruz Azul is na iets meer dan een seizoen nog altijd niet overtuigd geraakt van de ex-middenvelder van Club Brugge. Vazquez heeft – net zoals bij Blauw-Zwart – geregeld te kampen met blessures en vond nog maar één keer de weg naar doel in 18 matchen.

De Mexicaanse tak van ESPN meldt dat Cruz Azul op zoek gaat naar een oplossing voor de Spanjaard. De club wil hem graag verkopen, maar Vazquez zelf lijkt niet meteen geneigd om zijn riante salaris vaarwel te zeggen. Hij ligt nog onder contract tot 2019.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.