Verhaeghe vergelijkt werkwijze Club Brugge met Rode Duivels

Verhaeghe komt nog eens terug op incidenten Ik ben maar een gewone mens

12 augustus 2016 13:57 - Bart Verhaeghe heeft er drukke weken opzitten, want behalve met Club Brugge moest hij zich als ondervoorzitter van de KBVB ook bezighouden met de zoektocht naar een nieuwe bondscoach. In tegenstelling tot Club konden de Rode Duivels deze zomer immers geen successen boeken.

Verhaeghe zag dan ook een belangrijk verschil in aanpak tussen de Rode Duivels en Club Brugge. “Er is – en we hebben dat objectief bekeken – wat te vroeg gestart met de voorbereiding op het EK. Er was een grotere periode van decompressie nodig om opnieuw met goesting en mentaal fris naar dat toernooi te trekken”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

En dat hebben ze bij Club wel al langer begrepen. “Als wij met Club Brugge aan de play-offs beginnen, geven we de spelers ook eerst wat vakantie en nadien gaan we op een korte stage. Die decompressie is belangrijk.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.