Verschueren looft Club-icoon en bombardeert hem ineens tot bondscoach

Verschueren looft Club-icoon en bombardeert hem ineens tot bondscoach

03 augustus 2016 12:59 - Sinds de KBVB de beslissing nam om Marc Wilmots de laan uit te sturen, vielen er al heel wat namen als zijn mogelijke opvolger. Vooral Michel Preud’homme werd door velen als dé ideale bondscoach naar voren geschoven. Anderlecht-boegbeeld Michel Verschueren heeft echter een Blauw-Zwart alternatief in gedachten.

Verschueren is van mening dat Gert Verheyen, die momenteel aan de slag is bij de nationale U19, een goeie trainer zou zijn voor onze nationale elf. “Een klasbak met goed tactisch inzicht op het spel en zeker niet te duur”, omschrijft Mister Michel de ex-spits van Anderlecht en Club Brugge.

Verheyen speelde van 1988 tot 1992 voor Paars-Wit en maakte daarna de overstap naar Jan Breydel. De gewezen aanvaller speelde vervolgens maar liefst 415 wedstrijden voor Blauw-Zwart. Verheyen groeide daarbij uit tot één van de absolute sterkhouders van Club Brugge en ook dat is Verschueren nog niet vergeten.

“Sommige heethoofden hebben destijds ook Gertje Verheyen uitgefloten en hij is daardoor bij Club Brugge terecht gekomen”, klinkt het via Twitter. Op die manier probeert Verschueren het gedeelte van de Anderlecht-aanhang die het Steven Defour niet gunnen om kapitein te zijn op andere gedachten te brengen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.