Voortaan zijn ze ten huize Vossen met z’n drieën: “Nog nooit zo gelukkig geweest!”

Voortaan zijn ze ten huize Vossen met z'n drieën!

11 augustus 2016 20:49 - Jelle Vossen heeft vandaag heuglijk nieuws gekregen. De spits van Club Brugge werd namelijk vader van Alixe, een naam die van het Grieks afgeleid is en “beschermster” betekent.

Zojuist kwam het nieuws binnen dat Jelle Vossen en Audry Delvaux voortaan met z’n drieën zijn. Al loopt viervoeter Zeus natuurlijk ook – nog vrolijker dan anders – rond ten huize Vossen.

“Met heel veel trots kunnen Audry & ik melden dat onze flinke dochter deze namiddag (eindelijk) ter wereld is gekomen. Alixe Vossen is 50 cm groot en weegt 3,880 kg. Wij zijn nog nooit zo gelukkig geweest en stellen het allemaal fantastisch!”, meldt de Club-spits aan HLN.

Vorig jaar stapten Jelle en Audry nog in het huwelijksbootje. Een jaar later breidt de Blauw-Zwarte familie dus al uit. Het Limburgse koppel heeft er wel even op moeten wachten, aangezien hun dochtertje afgelopen vrijdag tijdens de match tegen KV Oostende al geboren had kunnen worden. BlauwZwartFans wil Jelle en Audry bij deze van harte proficiat wensen. Geniet ervan!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.