Vormer baalt na nederlaag: “Dat was klote van mij!”

Vormer baalt na nederlaag Dat was klote van mij!

05 augustus 2016 21:30 - Club Brugge heeft geen vervolg kunnen breien aan zijn goeie prestatie van de openingsspeeldag tegen KV Mechelen. Blauw-Zwart ging in een teleurstellende wedstrijd met 1-0 onderuit na een laat doelpunt van Yassine El Ghanassy. Ruud Vormer was achteraf dan ook een teleurgesteld man.

“Het is moeilijk te zeggen waar het vandaag fout liep”, opent Vormer tegenover PlaySports. “De laatste bal voorin ontbrak en er waren nochtans veel mogelijkheden om een steekbal naar onze aanvallers te geven.”

“In de eerste helft viel het nog wel mee, maar in de tweede liepen we achter de feiten aan”, gaat Vormer verder. “Het was een klote corner van mij en daarna slecht verdedigd, waardoor we nog een goal tegen krijgen.”

Al beseft de Brugse middenvelder dat het seizoen nog maar net begonnen is. “Natuurlijk is er geen paniek, maar zo’n wedstrijden hoor je als Club Brugge zijnde gewoon te winnen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.