Vormer vol lof over ploegmaat: “Fantastisch”

Vormer vol lof over ploegmaat Fantastisch

15 augustus 2016 02:00 - Club Brugge won zondag met het kleinste verschil van Sporting Lokeren na een teleurstellende wedstrijd. Dat vond ook Ruud Vormer. De Nederlander was naar goede gewoonte heel eerlijk in zijn analyse over de match.

“We hebben een belangrijke overwinning behaald, maar het was zeker geen goeie wedstrijd van ons”, beseft Vormer. “Ik denk dat we misschien te graag wilden na de nederlaag van vorige week op Oostende. Je zag dat we de eerste helft opnieuw te veel balverlies leden. Desondanks kwamen we wel verdiend op voorsprong, maar jammer genoeg konden we geen verlengstuk breien aan dat ene goeie moment.”

“En net als vorige week kwam de laatste pass er weer niet uit”, gaat de Nederlandse middenvelder verder op de officiële website. “Het was vaak net niet en dat ondanks de ruimte die er toch wel was.”

Eindigen doet Vormer met lovende woorden voor zijn doelman. “Dan weet je natuurlijk ook dat we toch nog een tegengoal konden slikken, wat door die fantastische redding van Ludo (Butelle, nvdr) gelukkig niet gebeurde. Uiteraard moeten wij veel beter kunnen, maar al bij al ben ik toch blij met die kleine 1-0 overwinning.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.