Wesley Sonck toont begrip voor José Izquierdo

Wesley Sonck toont begrip voor José Izquierdo

02 augustus 2016 16:45 - José Izquierdo ging tegen Standard en KV Mechelen door op het elan van zijn goeie Play-Offs van vorig seizoen. Dat zorgde voor heel wat interesse en bijgevolg miljoenenboden van onder meer Hamburg en Sevilla. Ex-Club-spits Wesley Sonck kan de reactie van Izquierdo – die gefrustreerd was omdat Club tot dusver niet inging op verscheidene aanbiedingen  – wel begrijpen.

“Tijdens transferperiodes worden de hoofden van spelers gek gemaakt door clubs en managers, die met gigantische bedragen zwaaien”, oordeelt Sonck bij Sporza. “Ik las dat Hamburg twaalf miljoen veil had voor Izquierdo en het is logisch dat zo’n bod je niet koud laat.”

Sonck heeft ook goeie raad voor de pijlsnelle flankspeler van Blauw-Zwart. “Ik denk dat het interessant is voor alle Club-spelers om zich in de Champions League te meten met tegenstanders die in principe beter zijn dan zij. Als spelers als Izquierdo zich op het kampioenenbal kunnen tonen, dan kan je zeggen dat ze klaar zijn voor een stap hogerop.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.