Woensdagavond vindt één van de hoogtepunten van Club’s jubileumjaar plaats

Straks vindt één van de hoogtepunten van Club's jubileumjaar plaats

10 augustus 2016 01:00 - Op zondag 13 november 2016 is het zover! Dan bestaat Club Brugge dag op dag 125 jaar. Geen betere manier om dat te vieren dan met een Champions League-campagne en hopelijk ook een verlengd verblijf van de landstitel.

Tussendoor plant Club Brugge heel wat activiteiten, zoals een grote reünie waarop alle ex-spelers, de huidige technische staf, het bestuur en erevoorzitter Michel D’Hooghe aanwezig zullen zijn. HLN noemt de hereniging van vanavond een hoogtepunt in het Blauw-Zwarte jubileumjaar.

Spelers van alle leeftijden tekenen straks present in Hotel Weinebrugge in Sint-Michiels. Denk hierbij aan coryfeeën als Raoul Lambert, Birger Jensen, Leo Van der Elst en Ulrik Le Fèvre, maar ook aan jongere ex-spelers zoals Gert Verheyen, Franky Van der Elst, Birger Maertens, Tim Smolders, Hans Cornelis, Gunther Vanaudenaerde en Sven Dhoest.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.