Analist ziet groot verschil tussen Club Brugge en AA Gent: “Zegt veel dat Simons nog meespeelt”

ploegfoto-club-brugge-champions-league-2016-2017

29 september 2016 07:21 - De Champions League is voor Club tot nu toe allesbehalve een succes geworden, met twee zware nederlagen tegen Leicester en Kopenhagen. Het verschil is groot met een jaar geleden, toen AA Gent overstelpt werd met lof voor zijn prestaties op het hoogste Europese toneel. Volgens Eddy Snelders zijn er dan ook enkele belangrijke verschillen tussen de teams.

“Gent had meer kwaliteit. En dan heb ik het over spelers als Kums, Depoitre, Sels, zelfs Brecht Dejaegere. Vooral Kums is het grote verschil, elke ploeg heeft een speler nodig op het middenveld die de offensieve lijnen kan uittekenen. Die heeft Club niet”, stelt de analist in Het Nieuwsblad.

“Vanaken zou dat moeten kunnen, maar het komt er niet echt uit. Dat Simons op zijn 40ste nog meespeelt op het middenveld, zegt veel over het gebrek aan alterna­tieven voor Preud’homme. Club heeft ook geen Depoitre en heeft alleen met Izquierdo een speler die diepgang creëert. Want rechts is het wachten op Refaelov.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.