Belgische voetbalbond onder de indruk van Bart Verhaeghe

Belgische voetbalbond onder de indruk van Bart Verhaeghe

05 september 2016 15:30 - Bart Verhaeghe kreeg de voorbije jaren heel wat kritiek te slikken, maar tegenwoordig gaat het de Belgische ondernemer voor de wind. Daar zit de landstitel van Club Brugge ongetwijfeld voor iets tussen, maar ook bij de KBVB oogst onze voorzitter tegenwoordig niets dan lof.

Technisch directeur Chris Van Puyvelde beseft dat de Belgische voetbalbond met Verhaeghe een ervaren pion binnenhaalde als vicevoorzitter. “We zitten nu met een aantal mensen die gewend zijn om beslissingen te nemen. Ondernemers. Als je voelt dat er een draagvlak is voor beslissingen, moet je die ook nemen”, vertelt de gewezen assistent-coach van Trond Sollied.

“Met Bart Verhaeghe hebben we er iemand bij die zegt: ‘Is er een probleem? Ik zorg voor een oplossing.’ Dat is toch fantastisch: niet eng denken, maar constructief. Als je stopt met bouwen, is het voorbij”, besluit Van Puyvelde in Het Laatste Nieuws.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.