Boskamp heeft verklaring voor rampzalige competitiestart Club Brugge

Boskamp heeft verklaring voor teleurstellende competitiestart Club Brugge

12 september 2016 00:15 - Club Brugge staat na zes speeldagen in de Jupiler Pro League op een teleurstellende tiende plaats en heeft zijn start dus helemaal gemist. Johan Boskamp legt de vinger op de wonde. 

“Ik vind dat Club Brugge op dit moment verdwaald is”, opent Boskamp. “Vorig jaar lukte alles en dat begon al bij de keeper, nu speelt Butelle niet zo goed. Club speelde vorig seizoen sterk vanuit elke positie, maar miste de voorbije weken mannen als Izquierdo en Refaelov. Momenteel zie je dan ook dat ze toch mankementen hebben.”

Door het gemis van enkele cruciale spelers is er volgens de Nederlandse analist een gebrek aan creativiteit bij Blauw-Zwart. “Het valt op dat de mensen met ideeën ontbreken. En als je dan nog een stapje verder gaat, dan vraag je je af op welke manier de passie die Preud’homme overbrengt op zijn spelers veranderd is. Misschien is er toch wel iets gebroken”, besluit Boskamp in Stadion.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.