Britse pers maakt brandhout van Club Brugge: “Idioten”

Club Brugge verloor kansloos van Leicester City

15 september 2016 13:30 - Neen, het liep woensdagavond niet zoals gepland voor Club Brugge. Maar in de Britse pers waren ze wel erg hard voor de prestatie van Michel Preud’homme en de zijnen. Het blijft dan ook jammer dat de Engelsen niet het échte Blauw-Zwart van de Play-Offs van vorig seizoen te zien kregen…

The Independent

“Club Brugge is een beperkt team. Eerlijk gezegd, eigenlijk moeten Ranieri en co nog wachten om een eerste keer echt te proeven van het leven tussen de elite van het voetbal. De match van Leicester in Brugge was niet perfect, maar tegen zo’n timide tegenstander was dat niet nodig.”

The Daily Mail

“Brugge is ook een kampioen, maar Leicester pakte hen aan zoals het eender welke opponent uit de Premier League aanpakt: met snel pressingvoetbal, lange inworpen en extreem atletisch spel. Net zoals veel Engelse teams afgelopen seizoen wist Club Brugge daar ook geen raad mee. Club Brugge kwam nog goed weg toen doelman Ludovic Butelle geen rode kaart kreeg voor de fout op Jamie Vardy. Met dank aan die nieuwe domme regel van de ‘dubbele bestraffing’. Als de Belgen Leicester City onderschat zouden hebben, waren het idioten.”

Ook Izquierdo kon niet scoren tegen Leicester City

The Guardian

“Het openingsdoelpunt was illustratief voor de manier waarop de Belgische kampioen drie van zijn zes eerste wedstrijden in de Jupiler Pro League had verloren. Een reminder voor Leicester hoeveel geluk het heeft gehad met deze loting.”

Mirror

“De Champions League is ‘de elite van Europa’, maar in de hoofdstad van West-Vlaanderen zal je niet veel van die ‘elite’ terugvinden. Net zoals in de rest van Groep G. Toch krijgt Leicester nog andere katjes te geselen. Porto zal formidabel zijn, een echte uitdaging voor Leicester. En ook Kopenhagen moet in staat zijn om in Telia Park voor een verrassing te zorgen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.