Brusselmans haalt uit naar Brugse spelers: “Hij moet verkocht worden”

Herman Brusselmans (analist)

30 september 2016 00:10 - Club Brugge en de Champions League zijn dit seizoen een allesbehalve geslaagd huwelijk. Blauw-Zwart ging na de 0-3 nederlaag tegen Leicester immers ook op bezoek bij FC Kopenhagen met 4-0 onderuit. Voer genoeg voor Herman Brusselmans om Michel Preud’homme, Timmy Simons en Ludovic Butelle in zijn gekende stijl neer te sabelen.

“Na Kopenhagen – Brugge had ik wel even genoeg van Belgische ploegen in Europa. Kijken naar Ajax – Standard? Ik viel nog liever dood. Naar Saint-Étienne – Anderlecht? Ik werd nog liever blind. Naar Gent – Konyaspor? Ik ging nog liever achter een struik schijten. Naar Genk – Sassuolo? Ik zou nog liever Roza uit Thuis oraal bevredigd hebben.”

“M’n tienduizenden fans zullen zich inmiddels afvragen: ‘Dus u was ontgoocheld, meneer Brusselmans, door de prestatie van Club Brugge?’ Wel, laat ik zeggen dat ik ongeveer even ontgoocheld was als die keer toen Olga Leyers tegen me zei: ‘Ik vind je fantastisch, lieve Herman, maar van m’n tieten moet je afblijven.'”

“Aan het amechtige, verschrikkelijke, onuitstaanbare, misselijke, braakverwekkende, ridicule Club Brugge ga ik niet veel woorden meer vuil maken, behalve dat Michel Preud’homme moet ontslagen worden, dat Timmy Simons moet verkocht worden aan Hoger Op Kalken (om daar op de bank te zitten) en dat keeper Ludovic Butelle met een schup tegen z’n kloten uit het doel moet geranseld worden”, aldus Brusselmans in HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.