Butelle blij met steun Brugse fans: “Nooit getwijfeld”

Butelle blij met steun Brugse fans: "Nooit getwijfeld"

17 september 2016 20:45 - Club Brugge won zaterdagavond met 3-2 van Eupen en zag bovendien dat de geplaagde Ludovic Butelle zijn ploeg op het einde van de wedstrijd met enkele cruciale reddingen recht hield. De 33-jarige Fransman was achteraf dan ook tevreden over zijn prestatie.

“Dit is een belangrijke overwinning, want we hadden al een tijdje niet meer gewonnen. We hebben goed gereageerd”, opent de Brugse doelman zijn analyse.

“Ik heb vandaag ook de steun van de Brugse fans gevoeld (die ook een spandoek maakten, nvdr). Ik heb nooit getwijfeld. Je mag je hoofd niet laten hangen en moet blijven werken. Na twee mindere matchen ben ik mijn niveau niet kwijt.”

Butelle beseft dat Club nu verder moet gaan op zijn elan. “We mogen niet alles van de voorbije weken vergeten. Als je een zieke een geneesmiddel geeft, betekent dat niet dat hij al genezen is. Maar we hebben hard gewerkt en zijn daarvoor beloond met de drie punten”, besluit het Blauw-Zwarte sluitstuk tegenover Sporza.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.