Butelle pareert kritiek met hoopgevende tweet: “Dat zal ik nooit doen!”

Butelle pareert kritiek met hoopgevende tweet: "Dat zal ik nooit doen!"

15 september 2016 10:59 - Club Brugge verloor zijn eerste Champions League-wedstrijd met 0-3 van Leicester City na een hoop defensieve blunders. Ook Ludovic Butelle had boter op het hoofd bij de tegendoelpunten van The Foxes. Maar de Franse doelman is niet van plan om zijn hoofd te laten hangen.

De Butelle van woensdagavond tegen Leicester was slechts een schim van het betrouwbare sluitstuk dat Blauw-Zwart vorig seizoen aan een veertiende landstitel hielp. Achteraf wezen dan ook veel supporters en analisten met de vinger naar de Brugse goalie, maar van opgeven wil die niet weten.

“Ik heb nog nooit opgegeven en zal dat ook nooit doen! Reken maar op mij om snel weer op te veren #NeverGiveUp #WorkHard”, klinkt het via het officiële Twitter-account van Butelle.

BlauwZwartFans stelt voor om Ludo komende zaterdag tegen Eupen een hart onder de riem te steken. Nog vóór de match van start gaat willen we massaal zijn naam scanderen. Als iedereen – supporters en spelers – aan één koord trekt, geraken we uit deze dip!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.