Butelle weet waarom Club kon overtuigen tegen Moeskroen: “Zo gaat het beter”

Butelle weet waarom Club kon overtuigen tegen Moeskroen Zo gaat het beter

24 september 2016 00:07 - Er waren tegen Eupen en Lommel United al tekenen van beterschap merkbaar, maar tegen Moeskroen kon Ludovic Butelle eindelijk nog eens de nul houden. Dat was immers al meer dan een maand geleden, van de 1-0 gewonnen thuismatch tegen Lokeren. 

“Deze zege is goed voor het vertrouwen”, beseft de doelman van Club Brugge. “We waren ziek, maar we hebben de remedie deels gevonden. Een Brugge dat in blok speelt, een groep vrienden die alles geven, zo gaat het beter. Op defensief vlak liep het de voorbije weken niet, maar intussen hebben we wat stabiliteit teruggevonden.”

“We concentreren ons nu op de Champions League en de match tegen AA Gent. Als we daar zo solide blijven, mogen we goede hoop koesteren. Ons seizoensbegin was matig, maar nu moeten we vooruit kijken. We zullen blijven werken en dat werpt altijd zijn vruchten af. Zelf voel ik me beter en beter. Een clean sheet is altijd goed voor het vertrouwen”, besluit Butelle tegenover VooFoot.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.