Butelle wordt keeperstrainer bij Franse club

Butelle gaat bij Franse club aan de slag

11 september 2016 10:01 - Ludovic Butelle kon – net zoals de rest van de ploeg – zijn beste niveau nog niet halen dit seizoen. Desondanks blijft de 33-jarige Fransman een populair figuur in het Jan Breydelstadion. En dat is maar logisch ook, aangezien hij een belangrijke rol speelde in het binnenhalen van de veertiende landstitel. Bovendien is de Brugse keeper een enorm aimabele man.

Butelle staat erom bekend dat hij een groot hart heeft en bewijst dat opnieuw nu hij vanaf heden aan de slag gaat bij ES Mouvaux, de club van zijn zoon. Volgens Nord Eclair zal de ervaren goalie elke donderdag (behalve op wedstrijddagen) als keepertrainer aan de slag gaan bij de Franse club.

De doelman doet dit niet vanwege financiële redenen en zal bij ES Mouvaux dan ook op vrijwillige basis zijn keeperskennis proberen mee te geven, puur uit liefde voor de club.

“Mijn zoon en ik zijn hier erg welkom geheten. Dit is een familiale club, zonder enige vorm van druk. Dat geeft me een goed gevoel en ik vergeet niet snel waar ik vandaan kom. Voetbal is geen glitter en glamour. Hier zet iedereen zich vrijwillig in, dat is voetbal”, klinkt het bij Butelle.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.