Carcela bedankt eerste basisplaats met knap doelpunt

Carcela bedankt eerste basisplaats met knap doelpunt

17 september 2016 00:29 - Club Brugge ging op het einde van de zomermercato nog op zoek naar een vervanger voor de langdurig geblesseerde Lior Refaelov. Ex-Benfica-flankaanvaller Mehdi Carcela was daarbij transferdoelwit nummer één en leek lang op weg naar Jan Breydel. Blauw-Zwart had zelfs een mondeling akkoord met de 27-jarige Marokkaan, maar in extremis trok Carcela toch nog naar Spanje.

Michel Preud’homme begrijpt nog altijd niet waarom Carcela niet in Brugge vertoeft, maar de realiteit is dat de vleugelspits momenteel tegen de degradatie vecht met Granada.

Trainer Paco Jémez dropte Carcela vrijdagavond een eerste keer in de basis tegen Real Betis. Al na 13 minuten vond het gewezen transferdoelwit van Blauw-Zwart de weg naar doel. Desondanks kon Granada de wedstrijd niet winnen: het werd nog 2-2. De Spanjaarden staan momenteel zestiende in La Liga.

Carcela scoort tegen Real Betis

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.