Clement geeft uitleg bij memorabele doelpuntenviering tegen Anderlecht: “Ik schrok heel hard”

Clement geeft uitleg bij memorabele doelpuntenviering tegen Anderlecht

22 september 2016 12:29 - Na het ontslag van Juan Carlos Garrido werd assistent-coach Philippe Clement naar voren geschoven als tijdelijke T1 van Club Brugge. Op 22 september 2013 wachtte hem meteen een klepper van formaat: een thuismatch tegen Anderlecht. Een wedstrijd die in het geheugen gegrift staat van elke Club-fan.

Dag op dag drie jaar geleden verpletterde Club Brugge de aartsrivaal uit Brussel met 4-0. Een huzarenstukje dat op 15 mei 2016 nog eens overgedaan zou worden. Met het gekende positieve gevolg! Maar even terug naar het verleden, toen Maxime Lestienne de 2-0 vierde door een treintje te vormen met zijn ploegmaats.

“Ik moet zeggen dat ik heel hard schrok”, bekent Clement aan FCB Support. “Dat was niet iets wat op voorhand was afgesproken. Ik weet eigenlijk ook niet of de spelers dat vooraf overlegd hadden. Ik denk het eigenlijk niet. Ik had het alleszins nog nooit op training gezien, dus ik kan me niet voorstellen dat ze er al op getraind hadden.” Dat en nog veel meer leuks in onderstaande video’s.

Clement vertelt honderduit over zijn mooiste match als T1 van FCB

Club Brugge – Anderlecht: 4-0 met commentaar van Peter Vandenbempt

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.