Club aanvaardt schorsingsvoorstel De Bock

Club aanvaardt schorsingsvoorstel De Bock

06 september 2016 15:50 - Dinsdagnamiddag raakte bekend dat de Geschillencommissie een schorsing van twee speeldagen voor Laurens De Bock eiste na zijn fout in het slot van de wedstrijd tegen Standard. De linksachter maakte toen een overtreding op Isaac Mbenza, maar scheidsrechter Bart Vertenten liet doorspelen.

Club Brugge kon nog in beroep gaan bij de Geschillencommissie Hoger Beroep, maar heeft via onderstaand statement besloten om dat niet te doen. De Bock mist zo de competitiewedstrijden tegen Waasland-Beveren en Eupen.

“De geschillencommissie betaald voetbal besliste deze namiddag om Laurens De Bock een schorsing op te leggen van 2 dagen effectief en een boete van €800 voor een overtreding tijdens de wedstrijd Club – Standard. Club gaat niet in beroep tegen het voorstel”, klinkt het op de officiële website.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.