“Club Brugge? Neen, Anderlecht is de grote favoriet voor de titel”

"Club Brugge? Neen, Anderlecht is de grote favoriet voor de titel"

19 september 2016 15:30 - Na zeven speeldagen is Club Brugge met 10 op 21 teleurstellend aan het seizoen begonnen. Al hoeft dat niet altijd iets te betekenen. Vorig seizoen had Blauw-Zwart op dit moment immers net evenveel punten. Ex-Rode Duivel Philippe Albert is echter van mening dat René Weiler en de zijnen het meeste kans maken op de titel.

“Club Brugge? Neen, Anderlecht is de grote favoriet voor de titel. Ze hebben aanvallend een ongezien potentieel. Verdedigend zal het ook beter komen als de geblesseerden terugkomen. Davy Roef speelde zeer sterk tegen Genk. Anderlecht is zeker niet onklopbaar, maar ze beschikken over de nodige kwaliteiten voor de titel”, vertelt Albert aan La Capitale.

Al wil de ex-verdediger van Paars-Wit Michel Preud’homme & co toch niet helemaal afschrijven. “Voor mij was Club ook niet echt ziek. Anderlecht heeft meer potentieel, maar Club kan in januari nog versterking halen.” De landskampioen telt momenteel vijf punten minder dan Paars-Wit.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.