Club Brugge of Anderlecht? Leon Bailey heeft duidelijke voorkeur

Club Brugge of Anderlecht? Leon Bailey heeft duidelijke voorkeur

18 september 2016 00:25 - Leon Bailey is één van de smaakmakers in de Jupiler Pro League en dat ondanks zijn jonge leeftijd. De 19-jarige Jamaicaan kon tijdens de zomermercato dan ook op heel wat interesse uit het buitenland rekenen. De veelbelovende aanvaller bleef uiteindelijk echter bij KRC Genk, waarmee hij het vandaag opneemt tegen RSC Anderlecht. Maar welke Belgische club maakt nu het meeste indruk op Bailey?

Landskampioen Club Brugge begon met 10 op 21 teleurstellend aan het nieuwe seizoen en mogelijk is dat één van de redenen waarom Bailey Anderlecht hoger inschat dan Blauw-Zwart. “Club Brugge en Anderlecht zijn twee goeie ploegen. Maar ik vind dat Anderlecht meer kwaliteit heeft en brengt. Het is een ploeg, die in eerste instantie wil winnen, maar die dat ook wil bereiken met goed voetbal. Dat staat me aan.”

Voorts verwacht de vleugelspits dit seizoen ook veel van zijn eigen club, die tot dusver 10/18 pakte. “Ik denk nog altijd dat deze ploeg thuishoort in de top drie. Ik geloof zelfs dat de titel mogelijk is. Voor minder ga ik alleszins niet”, besluit hij tegenover Het Nieuwsblad.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.