‘Club Brugge zei neen tegen woelwater van concurrent’

Michel Preud'homme (Club Brugge - Leicester City)

29 september 2016 09:58 - Club Brugge heeft dit seizoen weinig overschot op de flanken, onder andere door de langdurige blessure van Lior Refaelov en het vertrek van Tuur Dierckx. Daardoor koos Michel Preud’homme er de voorbije weken meermaals voor om Hans Vanaken of Ruud Vormer op de zijkant te posteren. Club had nu nochtans de beschikking kunnen hebben over een flankspeler van een concurrent.

Volgens Sport/Foot Magazine kreeg Blauw-Zwart vorige winter nog Yassine El Ghanassy aangeboden. De aanvaller zat toen zonder club na een goed seizoen bij het Noorse Stabaek. Hij kent Michel Preud’homme uiteraard nog van bij AA Gent, waar de huidige trainer van Club hem in 2008 lanceerde.

Preud’homme zou een nieuwe samenwerking echter niet zien zitten hebben, waarop El Ghanassy uiteindelijk naar KV Oostende trok. Daar was hij sindsdien goed voor zeven doelpunten en vier assists in 23 competitiewedstrijden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.