Club-fans lachen met Hein Vanhaezebrouck en zijn opmerkelijke voorstel

Hein Vanhaezebrouck (AA Gent)

25 september 2016 08:59 - AA Gent speelde zaterdagavond tegen STVV zijn vierde wedstrijd in tien dagen en had zo het drukste programma van alle Belgische eersteklassers. Een fenomeen dat bekend in de oren klinkt bij Club Brugge en zijn fans, aangezien Blauw-Zwart tijdens de voorbije jaren net in hetzelfde schuitje zat. 

“Als we zondag hadden gespeeld, hadden we een dag meer rust”, citeert Het Nieuwsblad Hein Vanhaezebrouck. “De Europa League is sowieso minder ideaal dan de Champions League. Wat je wel kunt doen om meer recuperatie te hebben na een wedstrijd op donderdag, is op maandag spelen. Kijk naar onze Europese tegenstanders Braga en Shakhtar. Overal worden wedstrijden op maandag gespeeld. Waarom hier niet?”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.