Club-fans opgelucht na driepunter tegen Eupen: “Beter allemaal een voorbeeld aan hem nemen”

Club-fans opgelucht na driepunter tegen Eupen: "Beter allemaal een voorbeeld aan hem nemen"

17 september 2016 18:30 - Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar Club Brugge heeft KAS Eupen zaterdagavond dan toch weten te kloppen. Het werd 3-2 na twee penaltydoelpunten van Jelle Vossen en een kopbalgoal van Stefano Denswil.

Jan Breydel kon het bijna niet geloven, maar na 9 minuten voetballen kwam Eupen op voorsprong via Henry Onyekuru. Op het halfuur kwam Club langszij via een strafschop. Vossen ging achter de bal staan en schoot het leer staalhard voorbij Hendrik Van Crombrugge.

In de tweede helft een beter Club, dat via Denswil en opnieuw Vossen vanop de stip tot 3-1 uitliep. Toch moest Blauw-Zwart nog bibberen op het einde door een laat strafschopdoelpunt van Luis Garcia. Club hield echter stand en pakt zo een belangrijke overwinning. Komende dinsdag volgt een thuiswedstrijd voor de Beker van België tegen Lommel United.

Het Brugse legioen verloor door de prangende slotfase enkele jaren van zijn leven, maar was achteraf blij met de prestatie van Vossen. De 27-jarige Limburger scoorde twee elfmeters en zag ook nog een doelpunt – al dan niet terecht – afgekeurd worden door een duwfout op Van Crombrugge.

Doelpunten Jelle Vossen

Club-fans blij met prestatie Vossen

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.