Club-fans snoeihard voor Brugse sterkhouder: “Maandje niet laten spelen”

Club-fans snoeihard voor Brugse sterkhouder

27 september 2016 22:34 - Club Brugge heeft opnieuw een pijnlijke nederlaag geleden in de Champions League. Na een evenwichtige eerste 45 minuten werd Blauw-Zwart helemaal zoek gespeeld in de tweede helft. Stefano Denswil (owngoal), Thomas Delaney, Federico Santander en Mathias Jørgensen zorgden uiteindelijk voor de 4-0 eindstand.

Club en zijn supporters hadden er maar liefst 11 jaar op moeten wachten, maar tot dusver is de Brugse passage op het kampioenenbal er één om heel snel te vergeten. Na de 0-3 nederlaag tegen Leicester City gingen Michel Preud’homme en zijn manschappen ook in het Telia Parken stadion zwaar onderuit.

Blauw-Zwart legde in de eerste helft een goeie organisatie aan de dag, maar na het geblesseerd uitvallen van Hans Vanaken was daar niets meer van te merken. Een knullige owngoal van Denswil leidde de Deense pletswals in. Vervolgens was het voor de Brugse aanhang met pijn aan de ogen wachten tot het laatste fluitsignaal weerklonk.

Het moet wel gezegd dat het knap is van Stefano Denswil dat hij – ondanks zijn hoogst ongelukkige wedstrijd – achteraf tóch de pers te woord stond.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.