Club-fans woedend ondanks voorsprong: “Mongolen!”

Club-fans vieren (Club Brugge - Anderlecht)

23 september 2016 21:15 - Vrijdagavond gaat Club Brugge op Le Canonnier op zoek naar een nieuwe driepunter op verplaatsing. Tegen KV Oostende (1-0), KV Kortrijk (2-1) en Waasland-Beveren (1-0) slaagden Michel Preud’homme en zijn manschappen immers niet in die opdracht. 

Club was heer en meester in de openingsfase, maar zag een doelpunt van Jelle Vossen onterecht afgekeurd worden. Dat alles tot grote onvrede van de Blauw-Zwarte aanhang. De Limburgse spits zag zo zijn 100ste goal in de Jupiler Pro League – voorlopig althans – aan zijn neus voorbij gaan.

Na 20 minuten was het dan toch raak. José Izquierdo trapte Club op aangeven van Timmy Simons verdiend op voorsprong. De Brugse aanhang vierde met Bengaals vuurwerk, wat een geweldige rookpluim veroorzaakte. Daardoor moest de wedstrijd tot twee keer toe gestaakt worden. Er kwamen uiteindelijk 6 minuten extra tijd in de eerste helft.

Club-fans kwaad na onterecht afgekeurde doelpunt

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.