Club-huurling kroont zich met deze kopbal tot matchwinnaar tegen Andorra

Club-huurling kroont zich met deze kopbal tot matchwinnaar

07 september 2016 00:45 - Doet de naam Valerijs Sabala nog een belletje rinkelen? De intussen 21-jarige spits streek in januari 2014 in Jan Breydel neer, maar kon nog niet op speelgelegenheid rekenen bij Club Brugge. Tot dusver werd hij seizoen na seizoen uitgeleend. Bij zijn nationale ploeg liet de Blauw-Zwarte huurling opnieuw van zich spreken.

Dinsdagavond vormden Andorra en Letland elkaars tegenstander in de eerste kwalificatiewedstrijd op weg naar het WK van 2018 in Rusland. De Letten gingen uiteindelijk met de drie punten aan de haal, na onderstaand doelpunt van Club-huurling Valerijs Sabala.

Sabala scoort tegen Andorra

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.