Club verwelkomt Leicester-fans met knap filmpje, Gary Lineker reageert

Club verwelkomt Leicester-fans met knap filmpje, Gary Lineker reageert

13 september 2016 00:17 - Het Jan Breydelstadion is woensdagavond het decor voor de eerste Champions League match uit de geschiedenis van Leicester City, dat vorig jaar tegen alle verwachtingen in de landstitel binnenhaalde in de Premier League. Club verwelkomt The Foxes met een geestig filmpje.

Via onderstaande video heet Blauw-Zwart zijn Champions League-tegenstander van komende woensdag van harte welkom in Brugge. De Leicester-fans krijgen alvast 3 goeie tips mee om er een onvergetelijk avontuur van te maken.

Analist en Leicester-icoon Gary Lineker reageert via Twitter

En niet iedereen heeft vertrouwen in het Belgische weer! 🙂

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.