De 11 namen bij Club Brugge en Leicester City

De 11 namen bij Club Brugge en Leicester City

14 september 2016 19:51 - Woensdagavond opent Club Brugge het kampioenenbal met een thuismatch tegen Leicester City. Het Jan Breydelstadion vormt hierbij het decor voor het debuut van de Engelse landskampioen in de Champions League. Onderstaand de opstellingen van Michel Preud’homme en Claudio Ranieri.

Club kan vanavond niet rekenen op geblesseerden Lior Refaelov (pubalgie) en Wesley Moraes (enkelverstuiking). Voorts beschikt Preud’homme over een volledig fitte kern. José Izquierdo, die tegen Waasland-Beveren in de tweede helft mocht invallen, werd fit genoeg bevonden om te starten.

De Brugse coach experimenteerde op de laatste training in aanloop naar de clash tegen The Foxes met een driemansdefensie en lijkt dat plan ook te gaan doorvoeren. Timmy Simons speelt wellicht tussen Bjorn Engels en Stefano Denswil centraal achterin. De van Villarreal overgekomen Tomás Pina mag meteen op het hoogste niveau debuteren bij Blauw-Zwart. Met deze opstelling kan er geswitcht worden tussen een 3-5-2 en 4-4-2.

Opstelling Club Brugge

Butelle; Denswil, Simons (c), Engels; Van Rhijn, Pina, Vormer, Vanaken, De Bock; Izquierdo en Diaby

Bankzitters: Bruzzese, Poulain, Claudemir, Vossen, Gedoz, Cools en Bolingoli

opstelling-club-brugge

Opstelling Leicester City

Schmeichel; Hernández, Huth, Morgan (c), Fuchs; Mahrez, Drinkwater, Amartey, Albrighton; Slimani en Vardy

Bankzitters: Zieler, Chilwell, Musa, King, Gray, Ulloa en Wasilewski

opstelling-leicester-city

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.